Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Carne de pasăre cu smântână și ceapă
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g carne de pasare tocata, 2 felii piine, 4 linguri lapte, 3 oua, 1 lingura smintina, sare, piper, 2 cepe rosii, usturoi, 2 linguri faina.

Mod de preparare: Se omogenizeaza carnea cu piinea inmuiata in lapte, 2 oua, smintina. Se condimenteaza. Se modeleaza turtisoare de 1 cm. grosime, se trec prin oul batut cu faina si se prajesc.
Separat, se caleste ceapa taiata ineluse pina se rumeneste bine. Cind s-a racit, i se adauga usturoi pisat. Pe turtisoarele preparate, se pune din compozitia de ceapa. Se ruleaza atent si se prind cu scobitori.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.