Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Caracatiță Bechamel
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g caracatita, 1 l lapte, 2-3 oua, 300 ml ulei de floarea-soarelui, 100 g faina, sare, piper.

Mod de preparare: Caracatita se spala bine. Se opareste corpul in lapte, cat sa fie acoperit, nu mai mult de 6-8 minute. Se lasa sa se raceasca in laptele in care a fiert. Se taie felii nu foarte groase, se scurg bine.
Se bat ouale bine, cu sare si piper dupa gust, se ingroase cu faina, obtinandu-se un sos bechamel. Se trec feliile de caracatita de doua ori succesiv prin sosul bechamel si se scurg pe marginea farfuriei.
Se prajesc bine pe ambele parti, fara a le rumeni. Se obtine caracatita bechamel si serveste calda cu felii de lamaie si legume natur.
Parte din bechamel se poate colora cu foarte putina cacao, obtinandu-se doua culori.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.