Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Calamar cu ghimbir
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 2 linguri ulei, 2 lingurițe ghimbir măcinat, 500 g felii de calamar, 1 lingură vin alb, 5 g sare.

Mod de preparare: Într-o tigaie, se încinge uleiul.
Se prepară o pastă din ghimbir și se adaugă în uleiul încins.
Se amestecă câteva secunde, apoi se adaugă calamarul tăiat felii și vinul alb.
Se continuă amestecarea timp de 2-3 minute.
La sfârșit, se presară sarea, uniform întinsă, peste calamar.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.