Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Calamar cu cartofi
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 600 g calamar, 400 g cartofi, 1 ceapă mare, 1 frunză de dafin, 1 păhărel de vin alb, 2 căței usturoi, sare, piper, ulei de măsline, un vîrf de cuțit de șofran.

Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt și se călește în puțin ulei de măsline. Se adaugă apoi calamarul tăiat bucățele, foaia de dafin mărunțită, sare și șofran. Se lasă totul la foc domol și se adaugă puțin cîte puțin vinul. Cînd calamarul s-a pătruns, se adaugă cartofii tăiați rondele, se lasă acoperit la foc mic, pînă cînd și cartofii se pătrund. Cu 3 minute înainte de a fi luat vasul de pe foc, se adaugă bucățele de usturoi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.