Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de vanilie
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 cesti de lapte, 3 oua, 1/4 ceasca zahar tos foarte fin, 1/4 lingurita esenta de vanilie, nucsoara pisata pentru presarat.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C, se unge cu ulei o forma rezistenta la foc si se amesteca bine - 2 minute - laptele, ouale, zaharul si esenta de vanilie. Se toarna compozitia in forma unsa si deasupra se presara nucsoara pisata. Se aseaza forma de budinca intr-un vas (tava) adanc, mai mare, in care se toarna apa pana la jumatatea peretilor formei. Se da la cuptor, se lasa 20 de minute, se reduce temperatura la 160 grade C si se mai “coace” inca 20 de minute, pana ce se intareste budinca. (Se incearca intepand-o cu un cutit care trebuie sa ramana curat.)
Se scoate budinca din baia de apa si se serveste garnisita - eventual - cu mai multe soiuri de fructe.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.