Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de praz
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 6 fire praz, 200 g brînză de oaie, 3 ouă, 200 g unt, 3-4 linguri pesmet, sos de smîntînă cu lămîie.

Mod de preparare: Prazul se curăță, se spală și se taie rotocoale foarte subțiri. Se prăjesc în unt pînă se rumenesc. Se lasă să se răcorească puțin, apoi se amestecă cu ouăle bătute și amestecate cu brînză rasă și pesmet. Se așează compoziția într-o formă de budincă presărată cu pesmet și se dă la cuptor 20-25 minute. Se servește imediat cu sos de smîntînă cu lămîie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.