Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de papanași

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg brinza de vaca, 3 oua, 3 linguri rase de gris, 1 pahar mare smintina, 2 linguri faina, sare.

Mod de preparare: Se da brinza prin sita sau se sfarima bine cu furculita, se amesteca cu ouale intregi, puse unul cite unul, grisul, faina si sarea. Din Ÿ din compozitie se prepara papanasi: se pun in apa clocotita cu lingurita in forma de galuste si se lasa sa fiarba. Papanasii sint fierti cind, dupa ce s-au ridicat deasupra, mai dau 1-2 clocote. Se scot cu lingura de spuma si se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet: un rind de papanasi fierti, un strat din compozitia oprita nefiarta, la care s-a mai adaugat 3 linguri de smintina. Se umple forma, deasupra trebuind sa ramina un rind de papanasi. Se da la cuptor potrivit.
Se servesc cu smintina si cascaval ras.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.