Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de conopidă cu șuncă și sos Bechamel

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 conopida, sare, sos Bechamel din 80 g unt, 50 g faina, 250 ml lapte, 2 galbenusuri, parmezan ras, 50 g sunca, 200 ml smantana.

Mod de preparare: Se fierbe conopida in apa cu sare, se raceste. Se prepara sosul Bechamel din unt, faina, lapte, la care se adauga galbenusurile de ou, putin parmezan ras. Se unge o forma, se pune conopida desfacuta, se amesteca cu sunca tocata, se toarna deasupra sosul de mai sus, se pune la cuptor o jumatate de ora.
Cand e gata, se presara cu parmezan si se serveste cu sos de smantana.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.