Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Budincă de brânză de vacă (I)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 700 g brinza, 100 g. unt, 3 oua, 3 linguri faina, 1 virf cutit sare, 2-3 linguri zahar, coaja de lamiie rasa.

Mod de preparare: Se freaca untul spuma cu zaharul, se adauga brinza bine scursa de zer si trecuta prin sita, se amesteca si se pun galbenusurile unul cite unul. Se adauga sarea, faina, albusurile batute spuma si coaja de lamiie rasa. Se pune compozitia intr-o forma de budinca (cu capac inchis ermetic) unsa cu unt. Se asaza intr-un vas cu apa clocotita pus pe foc si se lasa 30-40 minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.