Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Brânză topită de casă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 10

Ingrediente: 2 l lapte fierbinte, 1,4 kg brânză de vacă, 1 margarină, 3 ouă, 3 lingurițe rase cu sare, 1 linguriță bicarbonat.

Mod de preparare: Se amestecă bine laptele fierbinte cu brânza, apoi se strecoară bine printr-un tifon. Se adaugă margarina topită (dar nu caldă), ouăle, bicarbonatul și sarea .
Se pune pe aragaz și se amestecă până devine lucioasă. Când este gata se pune într-o formă (de care doriți). Cine dorește poate adăuga chimion măcinat sau boia.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.