Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Brânză de vaci cu lămâie și cafea
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 lămâie (zeama), 1 linguriță cu vârf coajă rasă de lămâie, 800 g brânză de vaci, 5 linguri zahăr pudră, 2 lingurițe cafea solubilă.

Mod de preparare: Lăsați brânza de vaci să se scurgă circa o oră într-un tifon pus în strecurătoare și amestecați-o apoi, într-un castron, cu zeama de lămâie și nessul dizolvat în puțină apă. Încorporați zahărul și coaja rasă de lămâie.

Așezați brânza într-un vas mai adânc sau în 4 cupe.

Garnisiți cu câteva firicele de coajă rasă de lămâie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.