Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș moldovenesc din legume
Rețetă tradițională din România
Rețetă de post (vegetariană)

Ingrediente: Pentru 6 porții: 300 g castraveți murați, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 300 g cartofi, 1/2 țelină, 1 rădăcină pătrunjel, 100 ml ulei, câteva linguri de verdeață tocată: mărar, leuștean și pătrunjel, sare, borș după gust.

Mod de preparare: Zarzavatul se curăță, se spală, se dă prin răzătoarea cu găuri mari, se pune într-un vas cu ulei și se înăbușă 10-15 minute acoperit cu un capac, apoi se stinge cu 2 l de apă clocotită și se lasă să fiarbă. Separat, se pun la fiert castraveții curățați de coajă și de semințe și tăiați sferturi de felii, dar când zarzavatul este fiert, se adaugă în borș. Se potrivește de sare. Se adaugă și borș de tărâțe, după gust, pentru a fi mai acru. La servire se presară cu verdețuri.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.