Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș moldovenesc de pui (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui, 2 litri apa, 1/2 litru bors, 1 morcov, 1 patrunjel, o ceapa, 1 fir de leustean, 1 ou, 2-3 linguri cu smantana, sare, patrunjel verde.

Mod de preparare: Se spala puiul, se taie bucati, fara piept. Se pune carnea la fiert cu apa rece, la foc mic. Se indeparteaza spuma si se pun legumele curatate, spalate si date pe razatoarea mica, sau taiate marunt. Se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce a fiert carnea, se sareaza si se lasa sa mai dea un clocot. Se pune apoi borsul pe care l-am incalzit, patrunjel verde tocat marunt si crenguta de leustean. Se lasa sa mai fiarba 5 minute. Apoi se scoate leusteanul, se drege borsul cu ou batut si amestecat cu 2-3 linguri cu smantana.
Se serveste fierbinte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.