Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de vițel cu varză

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1/2 kg pulpă de vițel (poate fi și cu os), 1 morcov, 1 rădăcină pătrunjel, 1/2 varză albă, 1 ceapă, 1/2 l borș, verdeață, sare, 1 gălbenuș de ou, o cană smântână.

Mod de preparare: Se fierb bucățile de carne și se ia spuma de deasupra. Se pun morcovul, pătrunjelul și ceapa tăiată mărunt la fiert, iar când acestea sunt aproape fierte se adaugă varza tăiată fideluță. Se adaugă borșul, verdeață și sare după gust. Se drege cu gălbenuș de ou și smântână.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.