Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de urzici (II)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 1/2 kg urzici, 1 căpățînă mică usturoi, 1 l borș, sare, piper, 1 ceapă, 2-3 linguri orez, leuștean verde, 1 linguriță hrean ras.

Mod de preparare: Urzicile alese și spălate în cîteva ape se opăresc cu apă puțin sărată și se toacă.
Se curăță ceapa, se taie mărunt și se pune la fiert, împreună cu urzicile, în 2 l de apă clocotită.
După aproximativ 1/2 oră, se adaugă orezul.
Cînd orezul s-a fiert, se adaugă borșul în care s-au încorporat usturoiul pisat și hreanul ras.
Se lasă borșul să mai fiarbă vreo 5 minute, se presară cu leușteanul tocat și se servește imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.