Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de primăvară
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 fire de ceapa verde, 1 fir de usturoi verde, 4 legaturi de loboda, 2 legaturi de stevie, frunze de spanac, o lingurita de orez, 2 buc. cartofi, o lingura de bulion, o cana de bors, o legatura de marar, patrunjel si leustean, sare, boabe de piper.

Mod de preparare: Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se fierb in 2 litri de apa. Cind sint aproape fierte se adauga celelalte zarzavaturi taiate fisii, bulionul, sarea si piperul. Dupa ce au fiert toate zarzavaturile, se adauga borsul, se mai lasa sa dea un clocot. La sfirsit, se presara verdeata tocata marunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.