Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de perișoare cu roșii

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 l apa, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 os de la carne, 1 litru bors, 3 rosii mici, 1 galbenus, verdeata tocata.
Pentru perisoare: 1/2 kg carne, miezul de la o felie de piine, 1/2 cana de orez, 1/2 ceapa, 1 ou, sare, piper, smintina.

Mod de preparare: Se pune la fiert intr-o oala apa, morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt si osul de la carne, lasind sa fiarba bine. Se toarna borsul fiert separat si strecurat, rosiile carora li s-au scos simburii si se pune sare. Se lasa sa dea citeva clocote. Separat, se face tocatura din carne cu miezul de piine inmuiat si stors bine, orezul, putina ceapa tocata fin, un ou, sare, piper. Se fac perisoare mici cu mina uda si se pun la fiert in ciorba. Se lasa sa mai dea citeva clocote apoi se pune verdeata tocata fin. Inainte de a servi, se scoate osul din ciorba si se drege cu un galbenus si 2 linguri de smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.