Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de perișoare cu legume și smântână

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne de vaca, 1 ou, 2 cepe, patrunjel verde, sare, piper, 1/2 l bors, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 telina mica, 1 lingura orez, 2 linguri smintina, 1 galbenus.

Mod de preparare: Se fierb legumele in 1,5 l apa cu sare. Intre timp, se da carnea impreuna cu ceapa prin masina de tocat. Se amesteca cu oul, orezul, sarea, piperul si verdeata. Se fac perisoare cu mina uda si se pun la fiert in oala cu zarzavat. Dupa 1/2 ora se adauga borsul clocotit si verdeata taiata marunt. Borsul se poate drege cu smintina si un galbenus.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.