Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de perișoare (II)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 500 g carne pentru tocat, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 2 ceapa, 1 lingurita orez, 1 felie piine, 1 ou, sare, piper, patrunjel si leustean verde, 1 l bors.

Mod de preparare: Carnea, data prin masina de tocat, se amesteca cu ceapa tocata marunt, piine muiata in lapte si bine stoarsa, sare, piper, ou. Se fac perisoare mici inmuind mina in apa. Separat se fierb zarzavaturile, curatate, spalate si date pe razatoare sau taiate fideluta, impreuna cu o ceapa taiata marunt. Cind sint fierte, se adauga borsul fiert si strecurat. Se pun apoi perisoarele si se lasa sa fiarba bine.
Se serveste fierbinte presarat cu verdeata tocata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.