Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de mînzat

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 felii de rasol de mînzat, 300 g orez, 2 morcovi, 1 pătrunjel, 1/2 pastîrnac, o felie de țelină, o legătură de ceapă verde, 1 ardei gras, pătrunjel verde, o crenguță de leuștean, borș, 2-3 linguri smîntînă, 1 1/2 litru apă, 2 roșii, 1 ou, sare.

Mod de preparare: Se spală carnea și se pune în oală cu apă rece, la foc mic, să fiarbă încet, se îndepărtează spuma cu sita specială. Se spumează mereu, pînă nu se mai observă deloc spumă. Se lasă să fiarbă încet. Cînd carnea a fiert pe jumătate, se pun orezul și legumele spălate, curățate și tăiate cuburi mici. Roșiile se pun curățate și tăiate mărunt. Se adaugă sare și se lasă să fiarbă încet. Cînd carnea și legumele sînt fierte, se adaugă borșul, leușteanul și se lasă să fiarbă. Se scoate apoi leușteanul. Înainte de a servi, se drege cu ou bătut și amestecat cu smîntînă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.