Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de miel (I)

Ingrediente: Pentru 10 portii: 800 g carne de miel, 500 g ceapă uscată, 100 g morcovi, 100 g telina, 200 g ceapa verde, 100 ml ulei, 1,500 I borș, 50 g patrunjel verde, 50 g leustean, sare.

Mod de preparare: Zarzavatul se curăță, se spală și se taie felii. Ceapa uscata si verde se curață, se spala si se taie marunt. Ceapa verde se inabusa in ulei, ceapa uscata si zarzavatul se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert pe jumatate se adauga carnea de miel taiata in portii si spalata, continuind fierberea. Cind carnea este fiarta, se adauga borsul care a fost fiert separat si strecurat, odata cu ceapa verde care a fost inabusita. Se mai continua fierberea cca 5-10 minute si se potriveste gustul de sare si acru. Se serveste cu verdeata taiata marunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.