Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de hribi
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 100 g hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 g varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata.

Mod de preparare: Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cind sint gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.