Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de cartofi și fasole verde
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 morcov, 1 patrunjel, o ceapa, 1/4 kg fasole grasa, 2-3 cartofi, 1 litru bors, 1 ou, smintina, sare, frunze de patrunjel si marar.

Mod de preparare: Se pune la fiert intr-o oala cu apa morcovul, patrunjelul, ceapa, toate intregi. Se adauga fasolea taiata in bucati de 2-3 cm si la urma cartofii curatati si taiati in cuburi egale. Se pune sare si se lasa sa fiarba pina cind cartofii incep sa se sfarme. Se pun frunzele de patrunjel si marar taiat fin si borsul fiert separat si strecurat. Se lasa sa mai dea un clocot. Se scoate morcovul si patrunjelul.
Se serveste simplu sau dres cu ou si smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.