Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de cartofi cu verdeață
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 5 cartofi mari, 2 morcovi, 1 țelină, 1 rădăcină pătrunjel, 1 păstârnac, 1 ceapă, verdeață, sare, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 l borș.

Mod de preparare: Se curăță zarzavatul, se spală și se taie pătrățele. Se prăjește ceapa în ulei și, când s-a rumenit, se adaugă zarzavaturile tăiate și se prăjesc împreună, apoi se sting cu apă.

După ce a fiert zarzavatul o oră, se adaugă cartofii tăiați sferturi. Când s-au înmuiat cartofii, se adaugă borșul clocotit, apoi bulionul.

Înainte de a se servi la masă, se pune verdeață tocată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.