Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș cu perișoare de dovlecei
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2-3 morcovi, 2 ardei, 1 roșie, 1 ceașcă orez, 1 cană borș.

Mod de preparare: Cureți morcovii, ardeii, ceapa și roșia, dai apoi pe răzătoare morcovii și tai mărunt ceapa și ardeii. Le pui la fiert cu orezul spălat și scurs în apă cu sare. Cât timp fierb legumele, pregătești perișoarele: cureți dovleceii, îi dai pe răzătoarea cu ochiuri mari, îi presari cu sare și îi lași să se scurgă într-o strecurătoare. Cureți și ceapa, o tai mărunt și o amesteci cu dovleceii presați bine, brânza de vaci, grișul, mărarul tocat și ouăle bătute. După ce au fiert legumele adaugi roșia dată pe răzătoare și după 5 minute borșul fiert separat. Faci focul mic și adaugi apoi pe rând perișoarele de dovlecei și brânză. Le fierbi 10-15 minute și la final potrivești de sare și piper și presari verdeața tocată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.