Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș cu carne de vacă

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Porții: 10

Ingrediente: 600 g carne de vacă, 1-2 I apă, 200 g ceapa, 150 g morcovi, 100 g țelină, 100 ml ulei, 400 g castraveți acri, 1,5 I borș, 200 g albituri, 50 g leuștean, 50 g pătrunjel, sare.

Mod de preparare: Carnea se curăță, se porționează și se pune la fiert în apă cu sare, se spumează și se adaugă ceapa curățată, spălată și tăiată mărunt. Borșul se fierbe separat, se spumează și se strecoară. Zarzavatul se înăbușă în ulei cu adaos de apă, apoi se adaugă în vasul cu carne, împreună cu castraveții acri, care au fost spălați, curățați, tăiați în cuburi și scurși de zeamă. Se continuă fierberea încă 30 min. Cînd carnea a fiert, se adaugă borșul, spre sfîrșitul fierberii. Se potrivește gustul de sare și acru.
Se servește cu verdeață tăiată mărunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.