Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Bocceluțe cu brânză
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Aluat: 150 g brinza de vaci, un praf de sare, un plic zahar vanilat, 5 linguri ulei, 5 linguri lapte, 300 g faina, un praf de copt.
Umplutura: 100 g caise uscate, coaja rasa de la o lamaie, 350 g brinza de vaci, 2 galbenuse, 50 g zahar, un plic zahar vanilat.

Mod de preparare: Pentru aluat se amesteca brinza de vaci cu toate celelalte ingrediente. Se intinde o foaie din aluat si se taie 12 patrate. Pentru umplutura se taie caisele cuburi si se amesteca impreuna cu brinza de vaci, coaja de lamaie, zaharul tos si zaharul vanilat. Pe fiecare patrat de aluat se aseaza o lingura de umplutura. Se strang sub forma de boceluta si se aseaza in tava. Se coc 25 min.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.