Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Biscuiți fragezi cu cocos
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: medie

Porții: 10

Ingrediente: 300 g unt, 180 g zahăr tos, 2 ouă, zahăr vanilinat, bicarbonat, 275 g făină, 200 g nucă de cocos, 200 ml lapte, 150 g fulgi de ovăz, sare, 50 g migdale, 50 g miezuri de nucă, un vîrf de cuțit pudră de scorțișoară, ciocolată neagră.

Mod de preparare: Untul moale se pune într-un castron împreună cu zahărul tos, două pliculețe cu zahăr vanilinat și un praf de sare.
O jumătate de linguriță de bicarbonat stins cu puțin lapte, scor­țișoara și restul de lapte dulce se mixează pînă cînd devine ca o cremă fină.
Migdalele și miezurile de nucă se prăjesc ușor, se curăță de coji, se macină sau se toacă mărunt și se pun peste ingredientele din castron.
Se mixează, se adaugă făina, fulgii de ovăz și nuca de cocos. Se amestecă bine cu o lingură, se ia compoziție cu o linguriță și se așează sub formă de grămăjoare pe o tavă tapetată cu hîrtie de copt.
Se introduce tava în cuptor și se coc 15-20 de minute la foc mediu, având grijă să nu se ardă.
Se scot din tavă, se lasă să se răcească timp de cîteva minute, apoi se servesc.
Biscuiții se pot decora cu zăbrele de ciocolată neagră, topită la bain-marie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.