Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Biftec tartar (I)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 1/2 kg mușchi de vacă, 1 gălbenuș, 1 lingură ceapă tocată foarte mărunt, 1 lingură pătrunjel tocat, 1 lingură muștar, 1 vîrf cuțit piper, 2 linguri ulei de salată, 1 linguriță oțet, sare.

Mod de preparare: Se curăță carnea de pielițe și grăsime, se trece de 3 ori prin mașina de tocat și se amestecă cu gălbenușul de ou, piperul, sarea, ceapa foarte fin tocată, pătrunjelul și oțetul. Se bate totul bine cu lingura timp de 10-15 minute, adăugînd uleiul treptat.
Se servește garnisit cu felii de lămîie și frunze de pătrunjel.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.