Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Biftec la tavă

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg mușchi de vacă, untură, sare, piper.

Mod de preparare: Se curăță mușchiul de pielițe și de grăsimea în plus, se taie în felii rotunde, se pune fiecare bucată într-un tifon, se bate cu ciocanul și apoi se strîng capetele tifonului și se învîrt ca să dea mușchiului forma rotundă. Se leagă cu sfoară ca să păstreze forma și se presară cu piper. Se rumenesc apoi la foc viu într-o tavă cu untură bine încinsă. Se pune apoi tava la foc mic pentru ca bucățile de mușchi să se frigă. Cînd biftecul este gata, se presară cu sare.
Se servește fierbinte, simplu sau cu ochi deasupra și cu diferite garnituri și cu salată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.