Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Biftec în făină

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 250 g mușchi de vacă, 1 lingură făină, 2 linguri untură, sare.

Mod de preparare: Se curăță mușchiul de pielițe, se taie în bucăți potrivite și se sărează. Se usucă bine cu o cârpă, se dau prin făină, se frig în untură fierbinte, întâi pe o parte, apoi pe cealaltă, ca și antricoatele. Când sunt gata se scot și se țin la cald.

Se pregătește repede următorul sos: se scurge o parte din, grăsimea din tavă, iar în sosul rămas se toarnă o lingură de apă. Se lasă să dea câteva clocote, amestecând cu lingura să se ia rumeneala de pe tavă. Sosul se strecoară peste biftec.

Se servește fierbinte, cu cartofi prăjiți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.