Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Biban de mare cu ciuperci
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 biban mare de cca. 1 kg, 1 ceapa, usturoi, patrunjel, 100 g de ciuperci champignon, 2 pahare de vin alb sec, unt, sare.

Mod de preparare: Faceti un sos calind ceapa in unt, cu putin usturoi, patrunjel si ciupercile taiate felii. Puneti amestecul intr-o tava, adaugati bibanul peste acest sos, dupa ce in prealabil l-ati curatat si spalat, turnati deasupra vinul si putina apa, adaugati cateva bucatele de unt. Se coace la cuptor cca. 45 de minute, timp in care din cand in cand se toarna peste biban sosul format.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.