Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Batoane de dovleac
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g dovleac, 40 g unt, cate 1/2 lingurita de chimen, coriandru, ghimbir (toate macinate), 1 lingurita zahar tos.

Mod de preparare: Se curata dovleacul si se taie batoane subtiri. Se aseaza pe o tava tapetata cu folie de aluminiu si se ung cu untul topit. Se presara peste ele chimenul, coriandrul, ghimbirul si zaharul (amestecate inainte intr-un castron), se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se coc 35 de minute, pana ce se inmoaie.
Se servesc fierbinti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.