Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Bame cu carne de la supă

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1/2 kg carne din supă, 1 cutie conserve de bame, 2 cepe, 3 linguri bulion, 3 linguri ulei, sare, pătrunjel verde.

Mod de preparare: Se taie carnea bucăți cât mai egale, se răstoarnă bamele. Se adaugă ceapa tăiată mărunt și prăjită în ulei, sarea, bulionul. Se lasă să mai dea câteva clocote. Se presară pătrunjel verde tocat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.