Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Baghetă umplută cu piept de pui
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 bagheta, 250 g piept de pui fiert fara piele si oase, 1 fir de praz gros (doar partea alba), taiat marunt, 2 morcovi medii taiati marunti, 200 g brinza crema, 1/2 telina medie taiata marunt, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie bagheta in doua si se scoate cu grija miezul. Miezul se marunteste si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se umplu cu grija cele doua jumatati de baghete, indesindu-le foarte bine. Se ruleaza in folie de aluminiu si se tin la frigider cel putin 2 ore inainte de a se consuma. Se taie cu grija in felii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.