Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Baghetă cu ciuperci

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 ceapă, 2 linguri ulei, 350 g carne tocată în amestec, 2 cuburi brânză topită cu ciuperci, 3 linguri ketchup, 100 g ciuperci, sare, piper, 1/2 castravete crud, 50 g cașcaval, 2 pâinici baghetă.

Mod de preparare: Ceapa se curăță și se toacă mărunt. Se pune la călit în ulei încins, se adaugă carnea și se prăjește bine, amestecind încontinuu. Se adaugă apoi brânza topită, ketchup-ul și ciupercile tocate foarte subțire. Castravetele se taie feliuțe. Pâinicile se taie în două pe lungime. Se așează cu partea tăiată în sus, în tava unsă cu puțin unt. Se pun deasupra câteva feliuțe de castravete, apoi umplutura de carne. Se rade cașcaval și se coc 10 min.

Se servesc calde sau reci.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.