Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ardei umpluți cu fasole și orez
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ardei grasi verzi, 1 cana fasole alba piure, 11/2 cana orez alb sau brun fiert, 1 rosie taiata marunt, 1 ceapa rosie rasa, 2 linguri patrunjel tocat, sare de mare si piper pentru gust, 2 cani ciorba de legume sau supa din conserva.

Mod de preparare: Se scot cotorul si semintele de la ardei.
Se combina restul ingredientelor, fara ciorba de legume, se amesteca si se umplu ardeii cu aceasta compozitie si se pun intr-o oala.
Se toarna ciorba de legume peste ardei si, daca este necesar, se mai adauga apa astfel incat ardeii sa fie pe jumatate acoperiti.
Se acopera si se tin timp de 1 ora pe foc mic, sau pana cand ardeii sunt moi, adaugandu-se apa, daca este necesar.
Se scot ardeii din oala si se pun pe un platou. Se servesc calzi sau se acopera, se pun la frigider si se servesc reci.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.