Ardei umpluți cu ciuperci, cașcaval și mărar 
    
    Rețetă lacto-vegetariană 
    
    
     
    
    
    Timp de preparare: 30 min.
    
  
    
    Complexitate: redusă
    
  
    
    Porții: 8
    
  
    
     
    Ingrediente: 1 kg ardei gras, 700 g ciuperci din conservă, 150 ml ulei, 100 g mărar verde, 200 g cașcaval, piper, sare.
    
  Mod de preparare: Ciupercile din conservă se scurg de lichid, se clătesc cu apă rece și se taie mărunt. Ardeiul gras se spală, se decupează capacul și se scot semințele. Cașcavalul se rade. Mărarul verde se curăță, se spală și se taie mărunt. Ciupercile se înăbușă cu ulei, mărar, sare și jumătate din cantitatea de cașcaval ras. Cu această compoziție se umplu ardeii, se presară cașcaval ras și se gratinează. 
 
Se servesc calzi sau reci.
     
     |