Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ardei umpluți cu carne și sos

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 8 ardei grasi de preferinta rosii, de marime mijlocie, 1 kg carne tocata, 3 cepe, ulei, patrunjel verde, sare, piper macinat, boia dulce de ardei, 6 linguri pasta de rosii, 8 linguri orez, 4 linguri faina.

Mod de preparare: Se iau ardeii, se taie un capacel rotund si nu prea mare, se scobesc in interior si se indeparteaza semintele, se spala cu apa rece si se aseaza sa se zvinte cu capacul in jos, pe un servet curat. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Patrunjelul se toaca marunt, orezul se fierbe pe jumatate. Se amesteca carnea, ceapa, orezul, pasta de rosii si condimentele.
Seservesc cu smantina si verdeata proaspata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.