Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ardei umpluți cu brânză de vacă și unt

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10-12 buc. ardei grași, 600 g brînză de vacă, 200 g unt, 1 leg. mărar verde, sare.

Mod de preparare: Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci trecuta prin sita si se potriveste gustul de sare.
La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.
Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se lasa cateva ore la rece, se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, ce se asaza pe platouri si se decoreaza.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.