Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ardei pișcători bulgărești murați
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 kg ardei piscatori bulgaresti, 1 l otet, 6 cani apa, 2 linguri de sare, foi de dafin, 200 g boabe de mustar alb si boabe de piper.

Mod de preparare: Se fierbe apa cu sare si se arunca peste piscatori. Se lasa sa se raceasca apa ( se lasa de pe o zi pe alta).
A doua zi se vor fierbe la un loc: 1 lotet cu 6 cani de apa, 250 g zahar, 2 linguri mari de sare si tot piperul. La un borcan de 800 g se pun: 2 linguri mari de boabe de mustar alb, 4 foi de dafin si ardei piscatori. Ardeii piscatori se vor pune in borcan, dar atentie sa nu se puna pina ce dau afara din borcan, deoarece trebuie sa se toarne in borcan compozitia de mai sus pina se va umple borcanul. Dupa aceea, se astupa borcanul cu celofan si se leaga.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.