Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ardei cu brânză și smântână

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8-9 buc. ardei grasi, 1/2 kg. brinza de vaca amestecata cu 100 gr. telemea, o lingura gris, o lingura ulei, 2 linguri smintina, 1-2 oua, sare.
Sosul alb: o lingura unt, o lingura faina, 1 pahar lapte.

Mod de preparare: Se curata ardeii de codite si de seminte. Brinza de vaca maruntita bine se amesteca cu telemeaua rasa, cu grisul si cu smintina. Se adauga sosul preparat din unt, faina si lapte, sarea, galbenusurile si albusurile batute spuma. Cu acest amestec se umplu ardeii. Se fierb putin pe foc cu ulei si apa, apoi se dau la cuptor sa se rumeneasca. Ardeii se mai pot umple numai cu brinza, fara sos alb. In acest caz, se servesc cu smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.