Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ardei copți și umpluți cu cașcaval
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg ardei grași sau capia, 250 g cașcaval, 1 ou, 2-3 linguri făină, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Coci ardeii întregi și când sunt gata, îi presari cu sare și îi lași acoperiți 20 minute. Îi cureți apoi de coajă, cotoare și semințe și-i pui într-un prosop curat de hârtie care să absoarbă zeama pe care și-o lasă. Umpli fiecare ardei cu câte o felie de cașcaval, îi treci prin făină, apoi prin ou bătut cu sare și piper și-i prăjești în ulei încins.
Sunt foarte buni calzi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.