Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ardei copți marinați
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 3 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 6 ardei (3 roșii și 3 galbeni), 4 căței de usturoi, 150 ml ulei de măsline, câteva fire de pătrunjel, piper.

Mod de preparare: Scoateți codițele de la ardei, tăiați-i în două și curățați-i de semințe și nervuri. Ungeți-i cu puțin ulei și puneți-i la copt pe grătar (cinci minute pe fiecare parte). Puneți într-un castron ardeii și usturoiul tăiat mărunt. Turnați peste ei restul de ulei și adăugați puțin piper.

Dupa ce s-au răcit, acoperiți castronul cu o folie extensibilă și lăsați-i la marinat (la temperatura camerei) circa 3 ore.

Când îi serviți, presărați-i cu pătrunjel verde tocat.

Pot fi consumați ca aperitiv sau ca garnitură lângă grătar.

Este o rețetă provensală.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.