Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ardei copți cu sos alb
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg ardei grași.
Sos alb: 75 g unt sau margarină, 60 g făină, 500 ml lapte, 100 g brînză telemea, zeamă sau sare de lămîie, mărar sau pătrunjel tocat.
Ornat: 50-100 g brînză telemea sau cașcaval ras.

Mod de preparare: Ardeii mai grași și drepți se coc și apoi se curăță. După ce s-au curățat, se taie in felii late și se așează în strat subțire în vasul uns cu unt. Se pregătește sosul alb. Sosul nu se sărează deoarece ardeii au absorbit sare suficientă, când au fost presărați după ce s-au copt. Se acrește puțin și se aromează cu mărar sau pătrunjel tăiat mărunt, apoi se deșartă peste ardei, presărându-se cu brânză rasă.
Se înfierbîntă la cuptor cu 10 minute înainte de servire.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.