Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Aperitiv din roșii cu brânză
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 rosii, 300 g branza de vaca, 1 legatura de marar, 2 linguri unt, sare, piper.

Mod de preparare: Faramitezi branza de vaci, pui sare si piper dupa gust, adaugi untul si le freci pana devin ca o crema. Tai mararul marunt, il adaugi in compozitia pe care o dai la rece pentru 10 minute. Speli rosiile, le tai rondele si le lasi sa se scurga. Asezi apoi o rondea de rosie, un strat de branza, rosie, branza si rosie, reconstituind astfel fiecare rosie. In varf, ca oricarui turnulet, un steag din cateva fire de marar e cel mai potrivit.
Reteta este aceeasi si pentru umplutura de branza framantata cu ceapa rosie (pentru culoare) sau altceva, in functie de gust.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.