Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Andive la cuptor cu sos vienez cu hrean
Rețetă tradițională din Austria
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 1-1,5 kg andive, 150 g unt, 100 g cașcaval, 2-3 linguri sos vienez cu hrean, pesmet.
Pentru sos: 30 g unt, 2 linguri făină, 2-3 linguri pastă de roșii, 3-4 lingurițe oțet, un ou, o linguriță hrean ras, sare, piper.

Mod de preparare: Se aleg andivele, se spală, se opăresc în apă clocotită cu sare, timp de 10 minute. Se scurg și se așează în cratița unsă cu unt și presărată cu pesmet.
Deasupra lor se presară cașcaval ras și se dau la cuptor să se rumenească. Se servesc calde, cu sos vienez cu hrean turnat deasupra.
Pentru sos: Se topește untul într-o cratiță și se adaugă făina, care se rumenește puțin. Se pune bulionul, se amestecă bine și se mai lasă puțin pe foc slab. Se adaugă oțetul, sarea și piperul. După primul clocot, se dă cratiță la o parte. După cîteva minute, se drege sosul cu un gălbenuș și se condimentează cu o linguriță de hrean ras.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.