Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Andive cu ulei
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 1,5 kg andive, 3 cepe roșii, 100 ml ulei de măsline, suc de lămîie, sare.

Mod de preparare: Se curăță andivele și se spală sub un jet de apă rece pentru înlăturarea nisipului și a impurităților. Apoi se fierb în apă clocotindă cu sare. După fierbere se trec printr-un jet de apă rece și se toacă mărunt. Se călește în ulei ceapa tăiată mărunt, după care se pun andivele. Se adaugă suc de lămîie și sare și se mai fierb puțin.
Preparatul se servește ornat cu ceapă călită și cu felii de lămîie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.