Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Andive cu șuncă afumată la cuptor

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 andive, 150 g cașcaval, 40 g unt, 8 felii șuncă afumată, 200 ml vin alb, 1 linguriță zahăr pudră, 1 foaie dafin, sare, piper, cimbru.

Mod de preparare: Speli andivele, le tai în patru pe lungime și le călești în unt 2-3 minute. Le lași să se răcească și în acest timp tai cașcavalul bastonașe. Reconstitui fiecare andivă intercalând 4 bastonașe de cașcaval și le înfășori în feliile de șuncă afumată. După ce le-ai înfășurat pe toate, așezi andivele într-o tavă, torni vinul, presari cimbrul, foaia de dafin, sare, piper, zahărul și le coci la foc potrivit 30 de minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.