Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Andive cu sos galben
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 250 g andive, 50 g parmezan ras, 200 g sos galben (sos Bechamel cu suc de lămâie, bătut cu telul), sare, suc de lămâie.

Mod de preparare: Se spală andivele, se curăță și se pun la fiert cu puțină apă cu suc de lămâie și sare. Se lasă să fiarbă înăbușit, până se înmoaie. Apoi se toarnă sosul galben și se presară parmezanul ras, se dă la cuptor 10 minute.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.